Cine e noul prefect de București. Ciucu (PNL) acuză: Speranța Cliseru, omul familiei Pandele-Firea

| 06 iul, 12:10

Speranța Cliseru, consilier personal al Gabrielei Firea, a fost numită de Guvern în funcția de prefect al Bucureștiului. Consilierul general Ciprian Ciucu spune că aceasta este omul de casă al familiei Pandele-Firea.

Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi, o hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al municipiului Bucureşti de către Speranţa Cliseru, se arată într-un comunicat al Executivului.

Speranța Cliseru este unul dintre consilierii personali ai primarului Capitalei Gabriela Firea. Cliseru care a fost în trecut prefect de Ilfov și a lucrat la primăria Voluntari, unde primar este soțul lui Firea, Florentin Pandele.

Potrivit CV-ului său, Speranţa Cliseru a fost prefect al judeţului Ilfov în perioada 2013-2014 şi a lucrat în primăria Voluntari, unde primar este soţul Gabriele Firea, Florentin Pandele, pe funcţii de conducere: administrator public, respectiv director executiv. Ea a fost și consilier parlamentar în cabinetul Gabriele Firea când aceasta era senator, în perioada 2012-2013.

Anul trecut, prin votul majorităţii PSD-ALDE din Consiliul General al Municipului Bucureşti (CGMB), Speranţa Cliseru, devenită era consilier al primarului Firea, a fost numită administrator provizoriu în Consiliul de Administraţie al RATB, funcţie din care a fost înlocuită între timp.

Consilierul general Ciprian Ciucu (PNL) a explicat cum a ajuns Cliseru, pe care o consideră ”omul de casă al familiei Pandele-Firea” la Prefectura București.

”Fiți atenți la schema asta! Speranța Cilseru, omul de casă al familie Pandele-Firea, fostă șefă de cabinet a lui Firea, renunță la poziții bănoase prin CAurile firmelor lui Firea și dă concurs pe un post de funcționar din primărie. Și îl câștigă (wink, wink). Moment în care începe presa să mă întrebe pe mine, DE CE? De ce ar renunța Cliseru la asa ceva pt o a amărâtă slujbă de funcționar?

Și răspunsul vine azi: că trebuia să fie funcționar public ca să o poată pune prefect la București! Și asa Bucureștiul devine o afacere de casă a lui Pandele. Hai, cereți-mi să seizez prefectul...Bravo mă, Pandele, nu ne-am dat seama”, a scris Ciucu pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ