Ciolacu, declarații despre propunerea de premier: "Nu este membru PSD în acest moment"

| 17 aug, 20:19

 

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că propunerea de premier a partidului, în cazul în care trece moțiunea de cenzură, este o persoană care în prezent nu este membru PSD.

 

 

 

„Avem o propune de prim-ministru. Nu este membru PSD în acest moment”, a spus Ciolacu, întrebat dacă propunerea PSD pentru funcția de premier vizează un tehnocrat.
Ciolacu anunțase duminică seara, într-o conferință de presă, că partidul a stabilit deja numele viitorului premier al PSD.
„PSD e inițiatorul moțiunii și categoric va veni și cu un nume de prim-ministru. Avem chiar o decizie în ceea ce privește un nume de prim-ministru.”, a spus Ciolacu. El a refuzat să spună însă despre cine este vorba, potrivit Digi24.
Acesta a menționat însă că președintele are atribuția de a desemna premierul.
„Atribuția constituțională, după ce moțiunea va trece, e a președintelui României. Președintele desemnează o persoană pentru a face viitorul Guvern. Să treacă moțiunea și vom vedea”, a spus președintele interimar al PSD.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ