Ciolacu, despre un boicot la adresa Austriei: Este dreptul meu de a avea o opinie

| 14 dec, 16:39

Marcel Ciolacu, liderul PSD a declarat miercuri, despre un boicot la adresa Austriei, că este dreptul lui de a avea o opinie, cum e şi dreptul preşedintelui de a avea o opinie, precizând că România în acest moment trebuie să procedeze la fel, să îşi exercite dreptul de veto pentru toate interesele statului austriac.

”Este dreptul meu de a avea o opinie, cum e şi dreptul preşedintelui de a avea o opinie. Conform Constituţiei, preşedintele României are atribuţii în ceea ce priveşte politica externă. Îmi menţin părerea, după votul nejustificat al Austriei, al conducătorilor,  nu al austriecilor, împotriva României, total nedrept, umilitor faţă de noi toţi, că România în acest moment trebuie să procedeze la fel cum a făcut Austria, să îşi exercite dreptul de veto pentru toate interesele statului austriac”, a spus Ciolacu, potrivit News.ro.

Întrebat despre afirmaţia preşedintelui că nu există vinovaţi, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Mă bucur că domnul preşedinte e de aceeaşi părere ca şi mine, victoria are mulţi părinţi, eşecul întotdeauna este orfan”.
Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că singura cale în a rezolva problema aderării României la Schengen este diplomaţia. „Nu va exista un boicot la adresa Austriei din partea statului sau autorităţilor publice”, a adăugat şeful statului, miercuri la Bruxelles.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ