Ciolacu, după discuţiile cu UDMR şi minorităţi privind susţinerea măsurilor fiscale: Până acum nu avem un nu hotărât

| 19 sep, 20:10

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi, după întâlnirile avute cu parlamentarii din grupurile UDMR şi al minorităţilor naţionale pe tema măsurilor fiscale pentru care Guvernul urmează să îşi asume răspunderea, că a fost o informare, menţionând că nu au fost impuse amendamente din partea acestora, iar în privinţa susţinerii măsurilor nu a primit un "nu hotărât".

 

"A fost o informare, nu avem înţelegeri. Am stat cu grupurile de vorbă şi urmează să decidem. (...) Până acum nu avem un "nu" hotărât. Nu au fost amendamente impuse", a afirmat Ciolacu, după întâlniri, întrebat dacă s-a înţeles cu UDMR şi minorităţile naţionale pentru a susţine aceste măsuri.
Alături de Ciolacu au fost prezenţi la întâlniri ministrul de Finanţe, Marcel Boloş, şi vicepremierul Marian Neacşu.
Ministerul Finanţelor a publicat marţi proiectul de lege privind unele măsuri fiscal bugetare pentru asigurarea sustenabilităţii financiare a României pe termen lung pentru care Guvernul intenţionează să îşi angajeze răspunderea în Parlament.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ