Ciolacu: În seara aceasta se depune lista miniştrilor şi Programul de Guvernare

| 13 iun, 20:22

Premierul desemnat, Marcel Ciolacu, a anunţat că în această seară se va depune lista miniştrilor şi Programul de Guvernare. ”Am votat ambele variante şi cu prezenţa UDMR la guvernare şi fără UDMR la guvernare”, a anunţat Ciolacu. Acesta nu a prezentat lista miniştrilor care vor face parte din viitorul Guvern.

 

”Am votat ambele variante şi cu prezenţa UDMR la guvernare şi fără UDMR la guvernare”, a anunţat, marţi seară, Marcel Ciolacu.
Acesta a precizat că, în acest moment, UDMR nu face parte din Guvern.
”Din punctul nostru de vedere, cu regret o spun, în acest moment, UDMR şi colegii mei, Tanczos Barna, Cseke Attila, Kelemen Hunor nu sunt în această coaliţie. Dar, repet, seara nu s-a terminat încă”, a mai afirmat Ciolacu.
Întrebat despre declaraţia lui Kelemen Hunor că până mâine lucrurile se mai pot schimba, Ciolacu a afirmat: ”În seara aceasta se depune lista miniştrilor şi programul de guvernare”.
Cu toate acestea, nici Marcel Ciolacu, nici Nicolae Ciucă nu au prezentat lista miniştrilor, deşi au anunţat că acestea au fost votate de conducerile partidelor.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ