Ciolacu: Simona Bucura-Oprescu şi Natalia Intotero - propuse pentru portofoliile de la Muncă şi Familie

| 17 iul, 19:57

Consiliul Politic Naţional al PSD a decis luni, prin vot, să propună pentru funcţia de ministru al Muncii pe Simona Bucura-Oprescu, iar pentru funcţia de ministru al Familiei pe Natalia Intotero.

 

"Am votat în cadrul Consiliului Politic Naţional nominalizarea a doi colegi pentru Ministerul Muncii şi pentru Ministerul Familiei în persoana doamnei Bucura-Oprescu pentru Ministerul Muncii şi doamna Natalia Intotero pentru Ministerul Tineretului şi Familiei. (...) Sunt două doamne... doamna Bucura-Oprescu este preşedintele Comisiei de administraţie din Parlamentul României şi cu o experienţă clară în această zonă şi doamna Natalia Intotero a mai fost ministru o perioadă de timp, a fost şi secretar de stat la Ministerul de Externe, este şi preşedinta, în acest moment, a Comisiei de învăţământ din Camera Deputaţilor, deci două doamne atât cu activitate şi politică, dar şi cu activitate în Parlament", a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, la sediul central al partidului.
Cele două funcţii de ministru au devenit vacante după demisia Gabrielei Firea de la Ministerul Familiei şi a lui Marius Budăi de la Ministerul Muncii.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ