Ciolacu spune că este nevoie de o remaniere guvernamentală

| 19 iun, 14:47

Preşedintele Camerei Deputaţilor susține că este necesară în continuare remanierea guvernamentală, însă nu "nu săptămâna viitoare". Ciolacu susține că PSD a făcut multe greșeli în ultima perioadă și a enumerat, printre altele, debarcarea celor doi premieri: Sorin Grindeanu și Mihai Tudose.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a declarat marţi că în opinia sa este nevoie de o remaniere a Guvernului, precizând că o să ridice această problemă în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Întrebat dacă este nevoie de remaniere guvernamentală, Ciolacu a spus: "Vreţi o părere a mea, personală? Că, totuşi, remanierea o să o facă doamna prim-ministru. Eu consider că da. Chiar mai mult, eu consider că e nevoie de o responsabilitate şi nu mă puneţi să dau nume".

El a adăugat că se poate lua în calcul o restructurare a Guvernului, dar "nu săptămâna viitoare".

"Cred că este totuşi o decizie care se ia în forul partidului. Eu am spus o părere personală şi acum o să şi o ridic în Comitetul Executiv. Cred că este atributul doamnei prim-ministru. Este cazul să livrăm populaţiei... Mie mi-au dat la Buzău, mi-au dat un cartonaş galben buzoienii, am luat act de acest cartonaş galben. Cartonaş roşu... ne scotea de tot din politică. Sunt conştient şi, repet, recunosc că am greşit şi când l-am îndepărtat pe Sorin Grindeanu, şi când m-au îndepărtat pe mine şi pe Mihai Tudose. Ar fi fost o greşeală să repetăm acest ciclu.(...) Este cazul să ne schimbăm şi să ţinem cont de cartonaşul galben primit", a adăugat Ciolacu.

El a reiterat că nu va candida la Congresul PSD pentru nicio funcţie în partid.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ