Ciolacu: Sunt convins că ministerele Muncii şi Familiei vor veni în Guvern cu noi politici publice

| 20 iul, 21:57

Prim-ministrul Marcel Ciolacu şi-a exprimat convingerea, joi, că, în perioada următoare, atât Ministerul Muncii, cât şi Ministerul Familiei vor veni în Guvern cu noi politici publice care să ofere mai multă echitate, solidaritate socială şi susţinere atât pentru categoriile vulnerabile, cât şi pentru populaţia activă a ţării.



El a adăugat că Executivul probează prin fapte dorinţa de a avea mai multe femei în funcţii publice prin numirile făcute la cele două portofolii.

Premierul le-a felicitat, în şedinţa de Guvern, pe cele două noi colege de Cabinet, Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, şi Natalia Intotero, ministrul Familiei, cărora le-a oferit şi buchete de flori.

"Le felicit pe noile mele colege, doamnele ministru Simona Bucura-Oprescu şi Natalia Intotero, şi le asigur de tot sprijinul meu. Sunt convins că atât Ministerul Muncii, cât şi Ministerul Familiei vor veni în Guvern cu noi politici publice, care să ofere mai multă echitate, solidaritate socială şi susţinere atât pentru categoriile vulnerabile, cât şi pentru populaţia activă a ţării şi familiile tinere, în special! Mă bucur că Guvernul României reuşeşte să probeze prin fapte dorinţa noastră de a avea mai multe femei în funcţii publice. Vă asigur că nu mă voi opri aici!", a scris Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ