Ciolacu: Trebuie să descurajăm abuzul de concedii medicale nejustificate

| 08 feb, 21:33

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că trebuie descurajat abuzul de concedii medicale nejustificate, precizând însă că este nevoie de o clarificare legislativă pentru cei pentru care este obligatoriu acest tip de concediu.

 

Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul şedinţei de Guvern, trebuie rezolvată situaţia concediilor medicale pentru pacienţii cu boli grave şi femeile însărcinate.
“Vreau, de asemenea, să stabilim astăzi cu domnul ministru al Sănătăţii, Alexandru Rafila, şi cu domnul ministru al Finanţelor, o foaie de parcurs în privinţa rezolvării situaţiilor concediilor medicale pentru pacienţii cu boli grave şi femeile însărcinate. Descurajez şi trebuie să descurajăm abuzul de concedii medicale nejustificate. Însă este nevoie şi de o clarificare legislativă în sprijinul celor aflaţi în situaţiile în care acest tip de concediu este obligatoriu”, a afirmat Marcel Ciolacu.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ