Cioloș: Am îngrijorări pentru că sunt puțini oameni înscriși în Registrul Electoral prevăzut pentru alegerile în diaspora

| 20 iul, 11:40

Premierul Dacian Cioloș s-a declarat îngrijorat, miercuri, de faptul că sunt extrem de puțini oameni înscriși în Registrul Electoral destinat alegerilor în diaspora.

„Trebuie să vă mărturisesc că am câteva îngrijorări, pentru că sunt (...) extrem de puțini oameni înscriși în acel Registru Electoral prevăzut pentru diasporă, care (...) este un element esențial fără de care, așa cum e scrisă legislația acum, din păcate nu putem organiza secții de votare decât pe baza înscrierilor în acel registru. Și sunt un pic îngrijorat legat de modul cum o să ne organizăm pentru a crea condiții ca să voteze cât mai multă lume din diasporă”, a afirmat premierul Dacian Cioloș, la începutul ședinței de Guvern, adresându-se ministrului delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Maria Ligor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ