Cioloș, referitor la tragedia din Colectiv: Să nu uităm unde duc minciuna, aroganța, corupția

| 31 oct, 10:24

Premierul Dacian Cioloș susține că este datoria fiecărei persoane să învețe din tragedia din clubul Colectiv și să nu uite unde duc "minciuna, aroganța, corupția".

"Dumnezeu să-i odihnească pe cei care au plecat atunci. Apropiaților lor rămași aici, celor răniți, le doresc tărie și însănătoșire grabnică, le doresc să-și regăsească încrederea în viață și în ceea ce putem face împreună. E datoria fiecăruia dintre noi și a noastră ca societate să învățăm din acestă tragedie, să nu uităm unde duc minciuna, aroganța, corupția, să avem curajul de a face puțin mai bună lumea în care trăim", a scris Cioloș pe Facebook.

Premierul Cioloș a depus duminică seară un buchet de flori și a aprins o lumânare în fața clădirii în care a funcționat clubul Colectiv din Capitală.

De asemenea, el s-a recules timp de câteva minute, aducând astfel un omagiu celor 64 de persoane care au decedat în urma incendiului izbucnit în urmă cu un an în clubul Colectiv.

Totodată, pe fațada Palatului Victoria a fost montată duminică o bucată de pânză neagră de mari dimensiuni în memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ