Cioloş, despre subscripţia pentru "Cuminţenia Pământului": Este o tentativă pe care mi-o asum şi de care sunt mândru

| 07 dec, 09:59

Pemierul Dacian Cioloş a declarat, marţi seară, că este mândru de subscripţia publică pentru opera lui Constantin Brâncuşi, "Cuminţenia Pământului”, demers despre care a spus că şi-l asumă.

Întrebat, la Antena 3, dacă subcripţia pentru ”Cuminţenia Pământului” este un succes sau un eşec al mandatului său ca prim-ministru, Dacia Cioloş a răspuns: ”A ieşit cum a ieşit. Cetăţenii au donat cât au considerat ei că trebuie să doneze (...) Este o tentativă pe care am avut-o, pe care mi-o asum şi de care sunt mândru”, potrivit news.ro.

Guvernul a adoptat, în şedinţa din 16 noiembrie, o serie de amendamente la proiectul de lege privind achiziţia ”Cuminţeniei Pământului”, care vor fi prezentate Camerei Deputaţilor, printre ele fiind reglementarea procedurii de restituire a donaţiilor şi constituirea Fondului Brâncuşi pentru achiziţia de opere de arăt contemporană.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ