Cioloş după prima zi la ONU: România are vocaţia unui actor important în relaţiile internaţionale multilaterale

| 21 sep, 10:03

România are vocaţia unui actor important în relaţiile internaţionale multilaterale, a afirmat premierul Dacian Cioloş, care participă în aceste zile la Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite.

"Prima zi la Organizaţia Naţiunilor Unite, o zi plină, încheiată cu convingerea că România are vocaţia unui actor important în relaţiile internaţionale multilaterale. Am participat la deschiderea Adunării Generale, la întâlnirea liderilor organizată de preşedintele SUA, Barack Obama, pe tema crizei globale a refugiaţilor şi la conferinţa despre Guvernare Deschisă găzduită de Franţa şi Africa de Sud. În marja reuniunii ONU, am avut întâlniri cu premierul canadian Justin Trudeau, cu preşedintele Finlandei, Sauli Niinisto, cu preşedintele Egiptului, Abdel Fattah El Sossi, cu secretarul general ONU, Ban Ki-moon, şi cu Directorul Executiv UNEP, Erik Solheim", a scris Cioloş, miercuri, pe Facebook. 

Dacian Cioloş se află de marţi la New York pentru a participa la cea de a 71-a sesiune a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ