Cioloş: Proiectul privind salarizarea bugetarilor va corecta unele disfuncţionalităţi din sistem

| 17 mai, 19:49

Premierul Dacian Cioloş a anunţat marţi că proiectul privind salarizarea bugetarilor va corecta unele disfuncţionalităţi din sistem, iar accentul va fi pus pe domeniul Sănătăţii.

"Mă bucur că după îndelungi discuţii cu partenerii sociali venim cu un proiect de act normativ care ar urma să vină cu corectarea unor disfuncţionalităţi în sistemul public de salarizare. Am cerut domnului ministru (al Muncii - n.r.) să analizeze posibilitatea ca, în alocarea bugetară pe care ne-o putem permite, (...) să venim pentru sistemul de sănătate cu o abordare completă, de corectare a salariilor atât pe orizontală, cât şi pe verticală", a spus Cioloş, într-o declaraţie de presă la Palatul Victoria. 

Premierul a adăugat că şi celelalte domenii sunt importante, nu doar sănătatea, precizând însă că "nu poate Guvernul Cioloş să corecteze toate problemele din sistem". 

Cioloş a spus că proiectul nu va fi aprobat în şedinţa de miercuri, ci va rămâne în dezbatere publică. 

"Cu acest proiect de ordonanţă nu va scădea niciun salariu, ci vor creşte salariile", a susţinut prim-ministrul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ