Cioloş: Românii cu domiciliul în străinătate care doresc să voteze la alegerile parlamentare se pot înscrie în Regist

| 01 apr, 19:27

Premierul Dacian Cioloş reaminteşte că, începând de vineri, românii din străinătate se pot înscrie în Registrul electoral pentru a vota la alegerile parlamentare.

"Începând de astăzi, românii cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate care doresc să voteze la viitoarele alegeri parlamentare pot solicita înscrierea în Registrul electoral. Mai multe detalii puteţi afla pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe şi cel al Autorităţii Electorale Permanente", a scris Cioloş pe Facebook. 

Românii cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate care doresc să voteze la viitoarele alegeri parlamentare pot solicita înscrierea în Registrul electoral începând cu 1 aprilie. 

Ministrul delegat pentru Relaţiile cu Românii de Pretutindeni, Dan Stoenescu, a precizat joi, într-o conferinţă de presă, că doar cei care se vor înscrie în Registrul Electoral vor putea să îşi exercite votul prin corespondenţă şi la noile secţii de vot care vor fi înfiinţate în localităţile unde aceştia domiciliază.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ