Ciprian Marica despre dubla cu Grecia: Şansele sunt împărţite, 50-50

| 21 oct, 2013

Vârful echipei naţionale de fotbal, Ciprian Marica, a scris pe pagina sa de Facebook, ca şi-a dorit să întâlnească Grecia la barajul pentru Campionatul Mondial din Brazilia de anul viitor şi că şansele sunt egale.

"A ieşit aşa cum mi-am dorit, sincer! Asta nu înseamnă că îi vom neglija pe greci, au un grup foarte tare, dar puteam să întâlnim adversari şi mai titraţi (Portugalia, Croaţia sau Ucraina, n.r.)! Sunt păreri şi păreri, dar eu zic ca bine că jucăm în deplasare primul meci. Din punctul meu de vedere e maximum ce ne puteam dori", a scris Ciprian Marica pe pagina sa de Facebook.

Potrivit golgheterului echipei naţionale, şansele sunt egale. "Părerea mea este că şansele sunt împărţite, 50-50, ne vom bate de la egal la egal. Bine măcar că statistica ţine cu noi. Din ce am văzut eu, Grecia se apăra foarte bine , au dus apărarea la nivel de artă. Ne e foarte clar că nu va fi un meci uşor. Suntem constienţi că presiunea va fi mai mare pe noi pentru că toată lumea consideră Grecia un adversar accesibil. Am citit că şi grecii se bucură că au picat cu România, vom vedea ce va fi. Am fost cu zambetul pe buze acum şi îmi doresc cu toată fiinţa să fim fel şi după baraj"", a mai spus Marica.

În final el a făcut apel la suporteri să fie alături de echipa naţională.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ