Circulaţie blocată la metrou. Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului

| 20 sep, 2013

Un bărbat s-a aruncat în faţa metroului, la staţia Ştefan cel Mare, vineri dimineaţă. Acesta nu a murit datorită mecanicului de tren, care a reuşit să frâneze la timp.

Incidentul s-a produs în jurul orei 8.16, iar bărbatul, în vârstă de aproximativ 25 de ani, a sărit în faţa trenului de metrou în momentul în care acesta intra în staţia Ştefan cel Mare, pe sensul spre Eroilor, relatează Mediafax.

Mecanicul trenului l-a văzut pe bărbat când s-a aruncat pe linie şi a reuşit să frâneze înainte ca garnitura de metrou să ajungă la acesta. Bărbatul a fost scos de pe linie de angajaţii Metrorex, fiind ulterior preluat de un echipaj medical şi transportat la spital.

Acesta a suferit răni uşoare, provocate de căderea pe linie, au mai spus sursele citate.

În urma incidentului, circulaţia la metrou a fost blocată la Ştefan cel Mare, pe sensul spre Eroilor, câteva zeci de minute.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ