Cîţu, întrebat despre Boloş ca posibil ministru al Cercetării: S-ar putea să fie o variantă agreată de către partid

| 13 ian, 20:05

Florin Cîţu a afirmat, întrebat dacă Marcel Boloş ar putea fi nominalizată e PNL pentru funcţia de ministru al Cercetării, că ar putea fi o variantă care să fie agreată de partid. El a mai spus că aşteaptă ca liberalii să vină cu una sau două propuneri pentru portofoliu şi apoi să fie un vot în forul de conducere al formaţiunii.

 

„Avem mai multe variante. În PNL poziţia este cumva a celor din Ardeal. Nu ştiu dacă domnul Boloş. Doamna Anisie nu era. Sunt mai multe variante de acolo. Decizia este între un om tehnic, specialist IT, sau un om politic. Domnul Boloş nu este niciuna din cele două variante, dar este specialist pe fonduri europene şi ar putea să fie o variantă agreată de către partid dacă asta este ceea ce dorim acolo. Nu este luată o decizie. Îi aştept pe colegi să vina cu una, două propuneri şi pe urma vom vota în partid”, a declarat Florin Cîţu, joi la Antena 3.
Fostul ministru al Fondurilor Europene, Marcel Boloş ar urma să fie propus ca ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, au declarat surse liberale pentru News.ro.
Directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest şi consilier onorific al prim-ministrului Nicolae Ciucă pentru gestionarea fondurilor europene, Boloş a mai fost vehiculat ca posibil ministru al Fondurilor Europene, la formarea guvernului Ciucă, însă atunci postul a fost câştigat de secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, un apropiat al preşedintelui Florin Cîţu. Boloş este susţinut de organizaţiile din Ardeal ale PNL. În partid sunt vehiculate şi alte nume pentru acest portofoliu, printre care deputatul de Cluj Sabin Sărmaş şi deputatul de Maramureş, Călin Ioan Bota.

 

Tag-uri: Bolos, Catu, ministrul
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ