Cîţu: Eşec previzibil al Alianţei PSD - AUR! O moţiune de faţadă, în care nici Marcel Ciolacu nu a crezut, măcar

| 29 iun, 20:16

 

Premierul Florin Cîţu a afirmat că eşecul moţiunii de cenzueră era unul previzibil, al Alianţei PSD - AUR. „O moţiune de faţadă, în care nici Marcel Ciolacu nu a crezut, măcar”, a adăugat şeful Guvernului.

 

 

„Eşec previzibil al Alianţei PSD - AUR! Moţiunea de cenzură împotriva acestui Guvern a picat. O moţiune de faţadă, în care nici Marcel Ciolacu nu a crezut, măcar. Românii doar asta trebuie să ştie! Guvernul pe care îl conduc va lua în continuare cele mai bune măsuri, va face investiţii, va face reforme! Rămân cel mai mare inamic al PSD”, a scris Florin Cîţu, marţi pe Facebook.
Moţiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Cîţu a picat, fiind înregistrate 201 de voturi „pentru”, faţă de cele 234 necesare. De asemenea a fost înregistrat un vot „împotrivă”, conform anunţului făcut în plen.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ