Cîţu, întrebat despre revenirea elevilor la şcoală: Cred că este important să avem tot personalul din sistemul de învăţământ

| 05 mai, 17:54

Premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat despre afirmaţiile ministrului Educaţiei conform cărora toţi elevii ar putea merge la şcoală, peste două săptămâni, că important este ca tot personalul din sistemul de învăţământ să fie vaccinat pentru a reduce riscul transmiterii coronavirusului şi apoi rămâne de văzut pe mai departe.

 

„În primul rând ar trebui să avem, nu am discutat cu domnul ministru care sunt condiţiile, dar acolo discuţia este între Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Educaţiei. Dar eu cred că este important să avem tot personalul din sistemul de învăţământ vaccinat, ca să reducem riscul de răspândire a virusului şi după aceea putem să discutăm”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat în ce condiţii şi ce ar trebui să facempentru ca toţi elevii să poată merge la şcoală, peste două săptămâni.
Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a spus că de miercuri vor merge la şcoală cu prezenţă fizică 1.400.000 de elevi din învăţământul primar şi din grădiniţe, precum şi aproape 500.000 de elevi din clasele a cincea, a şasea, a şaptea, a noua, a zecea, a unsprezecea din cele 2.057 de localităţi unde rata de infectare este mai mică de 1 la mie, potrivit News.ro.
De asemenea, vor putea merge la şcoală elevii din cele 185 de şcoli speciale. De luni, vor merge fizic la cursuri cei 370.000 de elevi din clasele terminale.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ