Cîţu - propunerea PNL pentru funcţia de premier: ”Obiectivul e să avem cât mai repede un guvern votat!”

| 09 dec, 19:20

Florin Cîţu, propus miercuri seara de liberali pentru funcţia de prim-ministru, a declarat că în perioada următoare obiectivul este formarea unei majorităţi parlamentare pentru ca România să aibă cât mai repede un guvern votat.

 

"Vreau să le mulţumesc colegilor din PNL pentru încredere. Este o onoare această nominalizare şi, bineînţeles, în perioada următoare, obiectivul este să formăm această majoritate parlamentară pentru a avea cât mai repede un guvern votat. Este nevoie de un guvern cât mai repede", a afirmat Florin Cîţu, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL.
Orban: BPN al PNL a decis ca propunerea pentru funcţia de premier să fie Florin Cîţu
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că Biroul Politic Naţional al liberalilor a decis, cu o singură abţinere, ca Florin Cîţu să fie propus pentru funcţia de premier.
"Cu o singură abţinere, Biroul Politic Naţional al PNL a decis ca propunerea noastră pentru funcţia de premier să fie Florin Cîţu", a spus Orban la sediul PNL.

 

Tag-uri: bpn, Citu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ