Ciucă: România rămâne unul dintre cei mai activi susţinători ai parcursului european al Ucrainei

| 07 iul, 18:51

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, într-un mesaj video transmis la cea de-a 22-a ediţie a formatului Parliamentary Intelligence-Security Forum, care are loc la Palatul Parlamentului, că România rămâne unul dintre cei mai activi susţinători ai parcursului european al Ucrainei.

 

El a mai spus că Războiul din Ucraina s-a transformat într-un lung război de uzură şi distrugere.
"Războiul din Ucraina s-a transformat într-un lung război de uzură şi distrugere. Acesta este departe de a fi un război din secolul XXI, deoarece foloseşte bombe neghidate care distrug clădiri, magazine, mall-uri, spitale şi grădiniţe. Mai mult, războiul lui Putin în Ucraina a contestat direct ordinea bazată pe reguli", a declarat prim-ministrul.
Premierul a arătat că ”România rămâne unul dintre cei mai activi susţinători ai parcursului european al Ucrainei, iar recunoaşterea recentă a statutului de candidat la aderarea la UE, alături de Republica Moldova, este un semn concret de speranţă pentru cei care şi-au asumat opţiunea bazată pe libertate şi valori democratice”.

 

Tag-uri: ciuca
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ