Clienţii TAROM pot rezerva călătoriile şi de pe mobil

| 23 sep, 2013

Clienţii TAROM pot rezerva şi achiziţiona online bilete de avion şi de pe telefonul mobil de tip smartphone, se arată într-un comunicat al companiei.

Rezervările se pot face şi de pe mobile dotate cu sisteme de operare iOs, Android sau Windows Phone.

'Pentru rezervare, pasagerii pot folosi un smartphone cu sistem de operare iOS, Android sau Windows Phone, echipat cu un browser. Întrucât accesarea motorului de rezervări pentru telefoane mobile se face utilizând un browser standard de internet, nu mai este necesară instalarea unei aplicaţii dedicate pe smartphone. Deoarece interfaţa versiunii pentru mobile a fost optimizată la maximum pentru o cantitate rezonabilă de date esenţiale, transmise în cursul procesului de rezervare online, pasagerii companiei pot rezerva de pe mobil şi în cazul în care dispun de o conectivitate slabă, respectiv viteză redusă de acces în Internet. Plata călătoriei se efectuează online utilizând o soluţie profesională dedicată, ce garantează securitatea datelor trimise prin reţeaua mobilă de date', se spune în comunicat. 

La sfârşitul procesului de rezervare, pasagerii primesc, la adresa de e-mail indicată în cursul rezervării, atât confirmarea călătoriei cât şi biletul electronic emis online în urma confirmării plăţii. 

De asemenea, cu ocazia celebrării a 59 de ani de existenţă,  pe data de 18 septembrie 2013, TAROM a răsplătit fidelitatea pasagerilor săi prin organizarea unei trageri la sorţi unde s-au câştigat 59 de bilete de avion. Câştigătorii pot opta pentru călătorii dus-întors, în perioadele 1 noiembrie-15 decembrie 2013, respectiv 15 ianuarie-28 februarie 2014, pe oricare din rutele: Bucureşti-Praga, Cluj-Praga, Bucureşti-Londra, Iaşi-Londra, Iaşi-Bologna, Iaşi-Torino, Iaşi-Roma, Bucureşti-Dublin, Bucureşti-Dubai.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954. În prezent, compania are zboruri în 42 destinaţii din care 9 sunt interne. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ