Clotilde Armand, la depunerea jurământului: ”Vom face un audit. O curăţenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preș!”

| 29 oct, 21:03

Clotilde Armand a declarat joi, după depunerea jurământului ca primar al Sectorului 1, că de astăzi înainte primăria trebuie să funcţioneze 100% pentru cetăţeni. Ea a adăugat că va începe cu un audit, pentru că „o curăţenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preş”. „Tomberonul trebuie aruncat la tomberon”, a mai spus edilul.

 

„Am depus jurământul pentru funcţia de primar al Sectorului 1. De astăzi noi toţi avem o datorie faţă de români. Trebuie ca primăria să funcţioneze 100% pentru cetăţeni. Cunosc problemele din sectorul 1 şi cauzele acestei administraţii defectuoase. Am fost trei ani de zile consilier local şi m-am luptat să îndrept ceea ce era nedrept pentru democraţia noastră. Trebuie să lăsăm orgoliile politice la o parte şi să realizăm de îndată proiectele de investiţii deja votate şi aprobate”, a afirmat joi Clotilde Armand.
Ea a mai precizat că noua echipă de la Primăria Sectorului 1 se va ghida după trei principii: „stop pilelor, stop corupţiei, stop birocraţiei”.
„Cetăţenii s-au săturat de jaf, de combinaţii şi de promisiuni. Românii vor să vadă că taxele şi impozitele lor ajung acolo unde trebuie, nu în conturile unor firme de casă ale unor partide. Cetăţenii vor să vadă că primăria lucrează pentru ei şi nu invers. Vom face un audit. Facem acest lucru pentru a ştii de unde începem şi unde ne situăm. O curăţenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preş. Gunoiul trebuie aruncat la tomberon. Ne vom ghida după trei principii: stop pilelor, stop corupţiei, stop birocraţiei. Am încredere că există oameni de bună credinţă în această instituţie care vor lucra alături de mine şi de echipa mea. Împreună învingem şi împreună reconstruim sectorul 1”, a completat Armand.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ