CM 2014. Ce notă a dat şeful fotbalului mondial pentru ediţia din Brazilia

| 15 iul, 2014

CM 2014. Preşedintele FIFA, Sepp Blatter, a declarat, marţi seară, că ediţia din 2014 a Cupei Mondiale, găzduită de Brazilia, a fost o competiţie de nota 9,25.

CM 2014. "Am calculat folosind toate computerele şi Facebook-ul, iar dintr-un total de 10, nouă ne-a dat un rezultat de 9,25", a spus Blatter.

Sepp Blatter a precizat că ediţia precedentă, cea din Africa de Sud, a fost de 9 din 10, informează BBC.

"Faţă de Africa de Sud, ediţia din Brazilia a fost mai bună", a menţionat preşedintele FIFA, în vârstă de 78 de ani.

Totodată, Blatter susţine că pedeapsa dictată împotriva atacantului uruguayan Luis Suarez, după ce l-a muşcat de umăr pe fundaşul italian Giorgio Chiellini, este una dură. "Ca fotbalist, o asemenea pedeapsă doare. Dar ca preşedinte al FIFA trebuie să accept deciziile luate de comisiile noastre independente. Sper că jucătorul se va întoarce la fotbal, pentru că i-am văzut capacitatea tehnică şi tactică. Sper să revină, pentru că se află la unul dintre cele mai mari cluburi din lume", a adăugat Blatter, despre noul jucător al FC Barcelona.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ