CNA a retras licența Money TV

| 10 sep, 2013

Consiliul Național al Audiovizualului a decis retragerea licenței Money TV, post care fusese preluat de Cozmin Gușă, în urma unor controale efectuate la redacția televiziunii, potrivit paginademedia.ro.

Postul Money TV a fost preluat recent de Cozmin Gușă și de Maricel Păcuraru, acționari majoritari și la Realitatea TV.

În urma unui control efectuat în luna iunie, la cererea unor angajați, inspectorii au constatat că „toate spațiile erau închise, fără personal de specialitate aferent”. La 23 iulie s-a efectuat un nou control la postul cu sediul în Casa Presei Libere care arată că serviciul de programe nu funcționa.

„Din ce am scris în procesul verbal, nu aveau nicio șansă să reia emisia. Au spus că unii angajați au deschis un process împotriva lor, alții erau în concediu de odihnă.”, a spus unul dintre inspetori, Radu Teodorel.

”Am ajuns într-o sit delicată și neplăcută și din cauza lipsei de reglementări.”, a declarat un membru CNA, Lorand Turoș, în timp ce președintele CNA, Laura Georgescu, a spus că nu ar fi votat niciodată ”ca o televiziune să preia integral programul unei alte televiziuni”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ