CNAB: Întârzieri de 30 - 40 de minute la zborurile din Bucureşti din cauza degivrării aeronavelor

| 25 ian, 2014

Traficul aerian se desfăşoară normal pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB) şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu (AIBB AV), însă unele zboruri înregistrează întârzieri de circa 30 - 40 de minute la decolare din cauza degivrării aeronavelor, potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB) remis sâmbătă AGERPRES

CNAB recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport. 'Pe ambele aeroporturi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene. Pistele, platformele şi căile de rulare ale celor două aeroporturi sunt deschise şi operaţionale', se precizează în comunicat. 

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime, pentru desfăşurarea în siguranţă a operaţiunilor aeriene, precizează instituţia. Pe ambele aeroporturi sunt condiţii de iarnă, cu vânt puternic şi rafale care ating şi depăşesc 75 km/h.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul International Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro/otp.

Tag-uri: aeroport, intarzieri
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ