Cod galben de CEAŢĂ în peste 10 judeţe. Vizibilitate scăzută pe autostrăzile A2 şi A3

| 07 feb, 2014

Peste 10 judeţe, în principal din sud-estul şi estul ţării se află sub avertizare de cod galben de ceaţă, până la ora 23.00, fenomenul determinând scăderea vizibilităţii pe A2 şi A3, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) şi Centrului Infotrafic, conform Mediafax.

Cod galben de ceaţă este local în Dobrogea, în judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Brăila, Buzău, Teleorman şi Giurgiu, inclusiv pe A2, în judeţul Dolj, precum şi pe spaţii extinse în judeţele Bacău, Vrancea, Vaslui şi local în judeţul Galaţi.

Ceaţa determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, potrivit atenţionării ANM.

Totodată, Centrul Infotrafic din Poliţia Română informează că pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe tronsonul Bucureşti - Drajna, vizibilitatea scade sub 100 de metri, iar pe tronsonul Drajna - Constanţa, vizibilitatea este, pe alocuri, sub 20 de metri. Pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, vizibilitatea este sub 50 de metri, iar în judeţul Constanţa cel mai greu se circulă, tot din cauza ceţii, pe DN22C.

Tag-uri: cod galben ceata
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ