Cod Galben de inundaţii pe Dunăre. 6 judeţe afectate

| 05 iun, 2014

Hidrologii au emis avertizări Cod galben de inundaţii pe Dunăre cu menţinerea nivelurilor peste cotele de apărare, valabil în perioada 5 iunie, ora 18,00 - 7 iunie, ora 18,00, şapte judeţe fiind afectate.

Având în vedere evoluţia debitelor defluente din Sistemul Hidroenergetic şi de Navigaţie (SHEN) Porţile de Fier, situaţia hidrologică actuală şi prognoza evoluţiei situaţiei hidrometeorologice din Bazinul Dunării în amonte de intrarea în ţară (secţiunea Baziaş), se instituie Cod Galben pe Dunăre pe sectorul aval Călăraşi-Brăila (judeţele Călăraşi, Constanţa, Ialomiţa, Brăila şi Tulcea). De asemenea, avertizarea de Cod Galben se instituie pe Dunăre şi pe sectorul aval Brăila (judeţele Brăila, Tulcea şi Galaţi).

În funcţie de evoluţia fenomenelor hidrometeorologice şi a debitelor defluente din S.H.E.N. Porţile de Fier, hidrologii vor reveni cu actualizarea prognozei hidrologice.

Tag-uri: dunare, inundații
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ