Cod galben de NINSORI în aproape toată ţara. Comandament de iarnă la Guvern

| 01 dec, 2014

ANM a emis o nouă avertizare de ninsori şi vânt, valabilă de la ora 14.00 până la ora 22.00. Prim-ministrul Victor Ponta a convocat comandamentul de iarnă, la ora 13:00, la Palatul Victoria, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Guvernului, informează Romania TV.

Administratia Naţională de Meteorologie a emis cod galben de ninsori, strat de zăpadă, intensificări ale vântului pentru intervalul 1 decembrie, ora 14 – 2 decembrie, ora 22.

În intervalul menţionat, temporar vor fi precipitaţii, în general moderate cantitativ, predominant sub formă de ninsoare, pe arii extinse în sudul şi centrul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte, unde local stratul de zăpadă nou depus va depăşi 10...15 cm. Vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50...60 km/h în Oltenia, Muntenia şi Transilvania, iar la munte şi în sudul Banatului va sufla tare, cu peste 80 km/h. Local şi temporar, zăpada va fi viscolită.

Pe arii restrânse în regiunile sudice şi centrale se menţin condiţiile de producere a poleiului.

Citeşte mai mult pe romaniatv.net

 

 

 

Tag-uri: cod galben, ninsori
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ