Cod galben de vânt în Moldova

| 09 apr, 2014

Judeţele Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău, Vaslui, Vrancea şi Galaţi se află, miercuri seară, sub cod galben de vânt, potrivit unor atenţionări nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meterologie (ANM).

În judeţele vizate, vântul va avea viteze ce vor atinge şi depăşi, la rafală, 55-65 km/h.

ANM a emis, miercuri dimineaţă, o informare privind o răcire accentuată şi producerea de precipitaţii, în cea mai mare parte a ţării, fenomene ce vor fi semnalate de miercuri la ora 18.00 până vineri la ora 21.00.

Îndeosebi în seara zilei de miercuri şi în noaptea de miercuri spre joi, ploile vor fi sub formă de aversă, se vor semnala descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Valorile termice vor scădea accentuat, mai ales în sudul, centrul şi estul teritoriului, iar vremea va deveni rece pentru această perioadă.

Totodată, în intervalul menţionat, va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar în zona montană vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

În sud şi est cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20 l/mp, în 24 de ore.

Tag-uri: meteo, Moldova, vânt, vreme
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ