Cod portocaliu de ploi abundente începând de miercuri după-amiază. Vezi județele afectate

| 13 mai, 2014

Administraţia Naţională de Meteorologie /ANM/ a emis, marţi, o avertizare Cod Portocaliu de ploi abundente şi instabilitate atmosferică, valabilă în nouă judeţe până joi noapte.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 14 mai, ora 16,00 - 15 mai, ora 02,00, în judeţele Caraş Severin, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău şi Vrancea ploile vor avea caracter torenţial şi se vor cumula local peste 60 - 70 l/mp.

Administraţia Naţională de Meteorologie /ANM/ a emis luni două atenţionări Cod Galben de ploi însemnate şi instabilitate atmosferică valabile în 26 de judeţe începând de marţi seară.

Astfel, de marţi de la ora 23,00, până miercuri la ora 12,00, un număr de opt judeţe din sud-vestul ţării vor intra sub atenţionare de vreme rea care se va extinde apoi, de miercuri la prânz până joi după-amiază la ora 18,00 în 26 de judeţe.

Instabilitatea atmosferică se va manifesta în cea mai mare parte a ţării prin averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat căderi de grindină.

Atenţionarea Cod Galben este valabilă în Banat, Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei şi a Moldovei, precum şi în vestul şi sudul Transilvaniei, unde cantităţile de apă vor depăşi 25-30 l/mp

Tag-uri: cod galben, ploi
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ