Codrin Ștefănescu și Mircea Drăghici, la DNA

| 22 apr, 14:55

Secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu, alături de trezorierul PSD, Mircea Drăghici, au depus, luni, la DNA, un document- protest legat de anchetarea finanțării PSD și a cheltuielilor PSD.Ei au anunțat că vor să  facă plângere penală cu privire la interferența în treburile partidului.

Codrin Ștefănescu spune că modul în care sunt cheltuiți banii unui partid se hotărăsc de organele de conducere, iar orice relație solicitată unui partid politic cu privire la oportunitatea și eficiența cheltuielilor sau orice explicație cu privire la acestea, intră in conflict, atât cu legea, cât și cu principiile unui democrații reale.

El a adăugat că PSD a știut tot ce a făcut Drăghici, în calitate de trezorier al partidului, cu banii PSD. Potrivit lui Ștefănescu, Drăghici pune în aplicare deciziile PSD legate de acțiunile partidului, după care prezintă în partid lista cu cheltuieli.

Codrin Ștefănescu acuză DNA acționează „cu dublă măsură”, deoarece AEP ar fi sesizat „aspecte penale ce țin de campania electorală și nu de viața curentă de partid” la PNL și USR. Astfel, li se eproșează procurorilor anticorupție că nu au efectuat cercetări în acest sens și nici nu au formulat acuzații la adresa persoanelor din aceste două partide.

Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a fost pus sub urmărire penală, în 2 aprilie, de procurorii DNA pentru că şi-ar fi însuşit 380.000 de euro din subvenţiile acordate pentru PSD, pe care i-a folosit pentru plata unui imobil, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ