Colonelul Alin Mastan este noul șef al Jandarmeriei Române

| 20 oct, 18:42

 

Colonelul Alin Mastan a fost împuternicit în funcţia de inspector general al Jandarmeriei Române, a informat, marţi, Ministerul Afacerilor Interne.

 

 

 

"Având în vedere că la data de 19 octombrie a expirat împuternicirea în funcţia de inspector general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a colonelului Bogdan Enescu, începând cu ziua de marţi, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, colonelul Alin Mastan, prim adjunct al directorului general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, a fost împuternicit să exercite atribuţiile funcţiei de inspector general al Jandarmeriei Române", se arată într-un comunicat al MAI transmis AGERPRES.
De asemenea, arată sursa citată, tot marţi, Marcel Vela a dispus împuternicirea în funcţia de prim-adjunct al inspectorului general şi şef al Statului Major a colonelului Liviu Uzlău, şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din IGJR.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ