Comisia de Constituţionalitate din Senat respinge OUG 13 şi dă aviz favorabil celei care o abrogă

| 13 feb, 12:36

Comisia de constituţionalitate a Senatului a dat luni aviz favorabil pentru respingerea OUG 13 referitoare la modificarea Codurilor penale. De asemenea, comisia a dat aviz favorabil Ordonanţei 14 care abrogă OUG 13.

Cele două ordonanţe, vor primi raport din partea Comisiei juridice, cele două acte normative urmând să fie dezbătute şi votate în plenul Senatului, în calitate de primă Cameră sesizată.

Comisia a amendat primul act normativ, iniţiat de Guvern, chiar în titlul său — proiectul de lege privind aprobarea ordonanţei 13 /2017 pentru modificarea şi completarea Codurilor penale devenind proiect de lege de respingere a a ordonanţei.

Săptămâna trecută, mai mulţi deputaţi PNL au depus la Senat un proiect de lege pentru abrogarea aceleiaşi OUG 13, care nu a fost încă repartizat comisiilor de Biroul permanent.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ