Comisia de revizuire a Constituției se reunește mâine pentru votul final

| 18 iun, 2013

Votul final al Comisiei parlamentare speciale de revizuire a Constituţiei va avea loc miercuri, a anunţat vicepreşedintele Comisiei, senatorul social-democrat Ioan Chelaru.

Parlamentarii comisiei speciale se vor reuni miercuri, de la ora 10:30, în prezenţa preşedintelui acestui for, Crin Antonescu, preşedintele Senatului.  "Mâine, de la ora 10:30 va avea loc ultima şedinţă a Comisiei parlamentare speciale, în prezenţa preşedintelui Comisiei, în care vom supune votului final proiectul de revizuire a Legii fundamentale, aşa cum a fost adoptat el în Comisie şi cum sper că va fi adoptat. (...) Cred că e corect să fie prezent şi preşedintele, vom avea şi o conferinţă de presă după aceea. Deci, sper ca noaptea să fie un sfetnic bun pentru toţi membri comisiei, sper că o să aibă răbdare să treacă peste toate amendamentele, peste toate textele, mâine vom avea discuţia finală", a subliniat Ioan Chelaru, care a condus marţi lucrările Comisiei parlamentare speciale pentru revizuirea Constituţiei.

În şedinţa de marţi, care a început cu o întârziere de aproximativ o oră şi jumătate, urmată la scurt timp de o pauză de aproape o oră, pentru ca deputaţii să poată participa la şedinţa de vot final, parlamentarii au revăzut toate articolele proiectului de revizuire a Constituţiei.

Parlamentarii au adoptat un singur amendament economic de la rubrica "amânate" al Forumului Constituţional, restul fiind în majoritate modificări de sintaxă sau de ordin tehnic.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ