Comisia SRI: Dumitru Iliescu, Alina Bica, Dan Andronic și Doru Paraschiv - invitați săptămâna viitoare la audieri

| 02 noi, 10:51

Președintele Comisiei pentru controlul activității SRI, Claudiu Manda, a anunțat miercuri că săptămâna viitoare sunt invitați pentru audieri fostul șef SPP Dumitru Iliescu, fostul șef al DIICOT Alina Bica, jurnalistul Dan Andronic și Doru Paraschiv, fost ofițer în cadrul Direcției Generale de Informații a Armatei.

Manda a precizat că va fi audiat și Traian Băsescu, însă la o dată care nu a fost stabilită încă.

"Traian Băsescu a venit să confirme discuțiile pe care le-am avut cu domnia sa și dorința domniei sale de a veni la comisie și de a lămuri aspecte. A venit și ne-a spus că din experiența pe care o are crede că mai sunt multe lucruri de adus în atenția comisiei în continuare și și-ar dori să vină la comisie într-o perioadă următoare pentru a clarifica eventual și alte aspecte care vor mai fi în atenția comisiei. Ne-a rugat să fim de acord cu audierea la o dată ulterioară", a arătat Manda.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ