Comoara dacilor din vizuina vulpii. Trei copii de 11 ani au gasit 140 de bani de aur intr-o scorbură

| 14 mai, 2014

 

Trei amici din Hunedoara au descoperit o adevarata comoara de pe vremea dacilor. Mai exact, 140 de bani de aur ascunsi intr-un recipient de plastic in scorbura unui copac, scrie stirileprotv.ro.

 

Pustii aveau de gand sa necajeasca o vulpe care isi facuse vizuina acolo. Cum aceasta i-a pacalit si a scapat cu fuga, au fost curiosi sa vada totusi ce se ascunde in culcusul ei. 
Asa au gasit banii pe care i-au impartit .

Cei trei amici, Flavius, Paul si Andrei au 11 ani si isi petrec majoritatea timpului impreuna.

Duminica, ei au plecat sa se joace intr-o padure de la marginea satului Ocolisu Mic. Nu stiau ca vor deveni eroii unei intamplari pe care si-o vor aminti toata viata. Paul a fost cel curios sa vada ce se afla in vizuina unei vulpi si asa a dat peste comoara.

Pustii au incercat sa imparta in mod egal kosonii, 140 la numar. Cum nu au putut sa faca asta pe ultimul l-au aruncat in padure.

Bucurosi, copiii s-au intors acasa cu o mica avere daca ne gandim ca pe piata neagra pretul unui koson porneste de la cel putin 2000 de euro. Cand le-au povestit totul parintilor, acestia au inteles ca nu e de gluma. Desi provin din familii modeste, oamenii nici n-au vrut sa auda de pretiosii kosoni.

Acum cei trei prieteni ar trebui, conform legii, sa fie recompensati de autoritati.

Autoritatile spun ca cei 140 de kosoni descoperiti de copii sunt probe intr-un dosar mai amplu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ