Compania low-cost easy Jet revine pe Otopeni şi provoacă firmele concurente cu preţuri mai mici

| 16 oct, 2013

Al doilea operator aviatic low cost din lume, easy Jet, revine de joi, 17 octombrie, pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni şi va opera sătămânal patru curse Bucureşti - Londra Gatwick. Tarifele practicate sunt cu 50 de euro sub cele ale concurenţilor Blue Air şi Wizz Air şi cu cel puţin 100 de euro sub cele ale curselor de linie Tarom şi British Airways.

easy Jet va zbura de pe Gatwick, al doilea mare aeroport internaţional din Londra, după Heathrow. Compania aeriană revine în România după ce a încetat zborurile din toamna lui 2011 atunci când opera curse între Bucureşti şi Milano şi Bucureşti şi Madrid.

Preţurile afişate de companie pentru o cursă dus-întors Bucureşti-Londra sunt în jur de 250 de euro, comparativ cu tarifele de 300 de euro practicate pentru zilele următoare de Blue Air şi Wizz Air, companii care zboară la Luton, pe un aeroport mai mic, situat la 50 de km. de Londra.

Taromul are preţuri de 350 de euro iar British Airways de 400 de euro. Ambele ajung pe Heathrow.

easy Jet este al doilea mare operator low cost din lume, după Ryanair.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ