Compania Tarom a fost desemnată "Linia Aeriană a Anului 2015"

| 13 mai, 13:41

Compania TAROM a fost desemnată "Linia Aeriană a Anului 2015", în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Industria Hotelieră a Turismului și Ospitalității din România, potrivit unui comunicat de presa.

"Gala de Excelență și-a propus să premieze proiectele care au marcat evoluția industriei hoteliere, a turismului și a ospitalitații iar categoriile care au intrat în competiție au fost: turism, restaurante, hoteluri, agrement, agenții de digital. Câștigătorii au fost desemnați în urma procesului public de votare care s-a desfășurat online până la 20 martie. Ulterior, nominalizații au fost jurizați și de o comisie formată din specialiști din diverse arii ale industriei hoteliere, turismului și ospitalității", se menționează în comunicat.

La categoria "Linia aeriană a anului", compania TAROM a fost declarată câștigătoare, pentru a 4-a oară consecutiv, dintre 11 companii nominalizate.

"În numele echipei TAROM, doresc să mulțumesc celor care ne-au dat votul lor de încredere, acest lucru ne onorează dar ne și obligă în același timp să fim mai buni și să dezvoltăm produse cat mai atrăgătoare pentru pasagerii noștri. Ne străduim să reprezentăm cu cinste numele și poziția pe care o avem deși mediul de afaceri este tot mai competitiv", a declarat Christian Heinzmann, director general TAROM, în cadrul festivității de premiere.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înființată în 1954. TAROM își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. În prezent, TAROM operează zboruri peste 40 de rute din Europa și Orientul Mijlociu.

Din iunie 2010 este membră a Alianței SkyTeam, din 1993 membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membră a Asociației Companiilor Aeriene Europene (AEA).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ