Compania Tarom, desemnată 'Linia Aeriană a Anului 2014'

| 26 mai, 2014

Compania Tarom a fost desemnată 'Linia Aeriană a Anului 2014', în cadrul celei de-a şaptea ediţii a Galei Premiilor de Excelenţă - cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, turismului şi ospitalităţii din România, se arată într-un comunicat de presa.

Compania Tarom a fost declarată câştigătoare din nouă companii aeriene finaliste.

În cadrul evenimentului, desfăşurat în perioada 22-23 mai, au fost desemnaţi câştigătorii celor cinci categorii anunţate în competiţie: turism, restaurante, hoteluri, agrement şi recunoaştere pentru experienţă şi excelenţă. 

'Doresc să mulţumesc în numele companiei Tarom atât organizatorilor, cât şi juriului, pentru onoarea pe care ne-au făcut-o înmânându-ne acest premiu. Compania Tarom nu a arătat încă ce poate oferi. Vom fi mai competitivi, vom fi mai prezenţi în piaţă şi ne vom orienta şi mai mult către client, oferindu-i cele mai bune servicii', a declarat Christian Heinzmann, directorul general al Tarom, în cadrul festivităţii de premiere.

Compania TAROM a fost înfiinţată în 1954, iar din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ