Concertul Robbie Williams la Bucureşti. Ce trebuie să ştie fanii care vor merge la eveniment

| 13 iul, 12:44

Se apropie concertul Robbie Williams la Bucureşti: mai sunt doar cinci zile până la primul spectacol susţinut de cântăreţul englez în ţara noastră, iar fanii se pregătesc pentru întâlnirea cu Robbie.

Concertul Robbie Williams la Bucureşti va avea loc pe vineri (17 iulie), în Piaţa Constituţiei, iar organizatorii vor să se asigure că totul va decurge conform planului. Astfel, ei roagă publicul să nu le aducă la concert: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete si IPad-uri. În caz de ploaie, publicul e rugat să folosească pelerine de ploaie.
Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente. La intrarea locație, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Porțile pentru concertul Robbie Williams la Bucureşti se deschid la ora 16.00. Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Pentru confortul participanţilor la concert şi bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare. Punctele de acces în zona de concert sunt situate în Bulevardul Libertății, intrarea Izvor şi intrarea Cosbuc.

Concertul Robbie Williams la Bucureşti. Sectorul Peluza Parlament este o zonă situată frontal faţă de scenă, deasupra tribunelor VIP, pe peluza Palatului Parlamentului. Aceasta oferă o vedere impecabilă, fără obstrucţii si este situată faţă de scenă la o distanţă ce nu depăseste distanţa obisnuită dintre peluza unui stadion normal si scenă, la un concert pe stadion.

Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la concert, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun.

Prezenţa copiilor sub 7 ani la concertul Robbie Williams la Bucureşti, interzisă

Concertul Robbie Williams la Bucureşti. Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Concertul concertul Robbie Williams la Bucureşti, record de vânzări în România

concertul Robbie Williams la Bucureşti face parte din cel de-al 11-lea turneu al artistului, "Let Me Entertain You", pe care artistul îl susţine în 2015. Turneul "Let Me Entertain You" a debutat la 25 martie, la Madrid, şi a mai inclus show-uri în oraşe precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte va include cele mai cunoscute şi de succes cântece ale lui Robbie Williams.

rimul concert al lui Robbie Williams la Bucureşti a stabilit un nou record de vânzari, în România. În primele 11 minute de la punerea în vânzare a biletelor s-a epuizat pachetul de bilete cu preţ redus, iar în primele 90 de minute s-au vândut 21.500 de tichete. În prezent, cele mai ieftine bilete sunt pe peluză, în faţa Parlamentului, la preţul de 189 de lei. Cele mai scumpe, biletele la Tribună, costă 680 de lei.

 

Citeşte şi: Anunţul a fost făcut: Cine va cânta în deschiderea concertului Robbie Williams de la Bucureşti

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ