Concurs pentru funcţia de vicepreşedinte ANI. Probele sunt programate pe 7 şi 14 noiembrie

| 20 sep, 11:33

Cele două probe ale concursului declanşat pentru ocuparea funcţiei de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) vor avea loc în zilele de 7 şi 14 noiembrie, dosarele de candidatură putând fi depuse până la data de 5 octombrie, informează, marţi, Consiliul Naţional de Integritate (CNI).

Potrivit unui comunicat de presă al CNI, procedura de concurs pentru ocuparea funcţiei de vicepreşedinte al ANI a fost declanşată în data de 5 septembrie, concursul constând într-o probă scrisă şi în susţinerea interviului. 

Proba scrisă se va susţine în data de 7 noiembrie, la ora 12,00, la sediul ANI, iar interviul va avea loc o săptămână mai târziu, pe 14 noiembrie, de la ora 11,00. 

"Dosarele de candidatură se depun până la data de 5 octombrie, de luni până vineri, între orele 09,00 - 16,30, la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate, situat în Bulevardul Lascăr Catargiu nr. 15, sector 1, Bucureşti. Acestea vor conţine documentele prevăzute la art. 12 din Regulamentul de desfăşurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi/sau vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate, aprobat prin Hotărârea C.N.I. nr. 2/2007. Planurile de management pe baza cărora se vor susţine interviurile se depun la sediul Agenţiei, în aceleaşi condiţii ca dosarele de candidatură, începând cu data de 8 octombrie până la data de 27 octombrie, între orele 09,00 - 16,30", se pecizează în documentul citat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ