Conducerea PDL Buzău îi cere lui Cezar Preda să renunţe la decizia de a demisiona

| 12 feb, 2014

Biroul Permanent Judeţean al PDL Buzău i-a solicitat, în urma şedinţei extraordinară de miercuri seara, deputatului Cezar Preda 'să revină în fruntea organizaţiei judeţene şi să renunţe la decizia de a demisiona'.

'La Buzău, soluţia nu poate fi decât revenirea deputatului Cezar Preda în fruntea organizaţiei judeţene, sperăm ca acest lucru să se întâmple cât mai curând posibil, până la acel moment actualul prim-vicepreşedinte Raul Florescu va fi preşedinte interimar, dar cred că acest moment va fi depăşit şi organizaţia îşi va relua activitatea normală', a declarat la finalul şedinţei prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu.

Potrivit acestuia, conducerea centrală a PDL este în permanent dialog cu Preda, iar 'prima opţiune este ca Cezar Preda să-şi reia atribuţiile şi dânsul să revină aşa cum cer şi membrii organizaţiei'.

Prim-vicepreşedintele PDL a mai spus că 'nu este vorba de un termen de graţie, discuţiile vor continua în zile următoare şi abia la final dacă nu va accepta se va apela la o soluţie statutară, respectiv, un preşedinte interimar stabilit în BPN'.

Deputatul Cezar Preda a demisionat în urmă cu o săptămână din toate funcţiile de partid, acuzând că la întrunirea de la Braşov a fost jignit 'de colegii din Ardeal din jurul lui Emil Boc' fără ca preşedintele Vasile Blaga să îi ia apărarea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ