CONFRUNTARE cu scântei la DNA: Iulian Bădescu se va afla faţă în faţă cu denunţătorul său

| 20 mar, 11:17

Fostul primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu, şi denunţătorul său, Daniel Capră, finanţatorul FC Petrolul Ploieşti, au fost aduşi vineri la sediul DNA Ploieşti, unde ar urma să aibă loc o confruntare între ei, transmite Agerpres.

O primă confruntare între Iulian Bădescu şi Daniel Capră a fost programată să aibă loc în urmă cu o săptămână, dar, după ce aceştia au fost aduşi la DNA, confruntarea s-a amânat, unul dintre avocaţii lui Bădescu, William Brînză, motivând că apărarea nu a studiat dosarul.

Daniel Capră, trimis în judecată de DIICOT în stare de arest preventiv pentru evaziune fiscală de peste 15 milioane euro, este denunţătorul în dosarul lui Bădescu, referitor la infracţiunea de luare de mită.

PROCURORII au decis: ELENA UDREA scapă de arest

Bădescu a fost arestat preventiv, fiind urmărit penal într-un dosar instrumentat de DNA Ploieşti, pentru infracţiunea de luare de mită şi abuz în serviciu, în legătură cu finanţarea de la bugetul local a echipei de fotbal Petrolul.

În acelaşi dosar, mai sunt urmărite penal Oana Iacob, secretarul Primăriei Ploieşti, şi jurista Iulia Alexandru.

La câteva zile după ce a fost arestat, Bădescu a demisionat de la Primărie, dar şi din toate funcţiile din PSD, renunţând inclusiv la calitatea de membru al acestui partid.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ