Consilierul prezidențial Ion Oprișor, fluierat la Iași, la ceremoniile organizate de Ziua Unirii Principatelor

| 24 ian, 15:06

Consilierul prezidențial pentru securitate națională, Ion Oprișor, a fost fluierat marți, la Iași, unde a participat la evenimentele organizate cu ocazia împlinirii a 158 de ani de la Unirea Principatelor române.

Un grup de persoane care se aflau lângă statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Piața Unirii au început să-l fluiere pe consilierul prezidențial atunci când acesta a început și a terminat de citit mesajul transmis de președintele Klaus Iohannis.

Peste 8.000 de persoane au participat la manifestările organizate marți la Iași.

La eveniment au fost prezenți și ministrul Apărării, Gabriel Leș, ministrul Culturii, Ionuț Vulpescu, ministrul Culturii din Republica Moldova, Monica Babuv, și vicepreședintele Senatului României, senatorul PNL Iulia Scântei.

Momentul în care Ioan Oprișor a fost fluierat la Iași poate fi văzut în videoclipul de mai jos, înecpând cu minutul 33.

Consilierul prezidențial Ion Oprișor, fluierat la Iași, la ceremoniile organizate de Ziua Unirii Principatelor: Care a fost motivul

Tag-uri: ion oprisor
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ