Constanţa: Un elev de şapte ani a introdus în şcoală o armă de tip airsoft

| 11 mai, 17:55

Un elev în vârstă de şapte ani din municipiul Constanţa a introdus în şcoală o armă de tip air soft, aceasta fiind ridicată de un cadru didactic.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat, joi, că poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi, prin apel la 112, de către directorul Şcolii Generale nr. 33 Anghel Saligny Constanţa, cu privire la faptul că un copil de 7 ani, elev al şcolii respective, ar fi introdus, în incinta unităţii de învăţământ, o armă.

“Patrula mixtă deplasată la faţa locului, formată din poliţist şi jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa, a constatat că, la data de 10 mai, în jurul orei 17.00, minorul ar fi introdus, în unitatea de învăţământ, o armă cu lunetă de tip airsoft (neletală şi nesupusă autorizării), aceasta fiind ridicată de un cadru didactic”, a transmis IPJ Constanţa.
Cercetările sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, iar în cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.
Totodată, poliţiştii fac verificări sub aspectul comiterii unor fapte de natură contravenţională, prevăzute de Legea 295/2004.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ