Consultări la Cotroceni pe legile justiției. Oprișan, PSD: ”Povestea cu pactul, o chestiune absolut neserioasă”

| 24 oct, 10:50

Președintele Klaus Iohannis are astăzi consultări cu partidele parlamentare pe tema legilor justiției, după ce Comisia de la Veneția a criticat dur schimbările făcute la codurile penale, dar și ordonanța care modifică legile justiției din România.

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, înainte să intre la ședința BPN a PSD în care se ia o decizie în privința participării la consultprile de la Cotroceni:

Povestea cu pactul pe care ar putea să-l propună președintele, după părerea mea este o chestiune absolut neserioasă. Justiția din România trebuie să fie independentă, iar în justiția dion România nu trebuie să se mai comită abuzuri.

Asta trebuie să fie grija statului român, a șefilor instituțiilor statului, în așa fel încât cetățenii României să aibă parte de o justiție dreaptă.”

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ