Contestaţia lui Sebastian Ghiţă la măsura controlului judiciar se judecă pe 13 septembrie

| 09 sep, 12:50

Instanţa supremă va judeca pe 13 septembrie contestaţia lui Sebastian Ghiţă la măsura controlului judiciar, stabilit de procurori în dosarul de corupţie în care este cercetat alături de Victor Ponta.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au fixat pe 13 septembrie termenul la care se va judeca cererea deputatului Sebastian Ghiţă, de anulare a controlului judiciar stabilit de procurorii DNA în dosarul de corupţie în care este cercetat alături de Victor Ponta.

Sebastian Ghiţă a contestat, joi, la instanţa supremă, măsura controlului judiciar, precizând că nu va renunţa să vorbească despre acuzaţiile de spălare de bani care i se aduc.

"Acea măsură (n.r. - controlul judiciar) nu-mi dă voie să vorbesc despre Victor Ponta, nu-mi dă voie să vorbesc despre domnul procuror şi nici despre dosar. Dacă procurorul calcă mâine pe cineva pe stradă, eu n-am voie să mă refer la fapta dânsului, că nu doreşte el", a declarat Ghiţă.

Procurorii DNA au anunţat, marţi, că Victor Ponta este cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile într-un nou dosar penal, fiind acuzat de folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi complicitate la infracţiunea de spălare de bani. Ponta ar fi beneficiat de 220.000 de euro de la un om de afaceri pentru a organiza vizita unei personalităţi politice străine, iar în schimbul banilor l-ar fi desemnat pe omul de afaceri drept candidat pe listele PSD.

 

Tag-uri: Sebastian Ghita
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ