Contre între Dragnea și Gorghiu: "Urmașii Partidului Comunist fac ce știu ei mai bine - îngrădesc drepturile oamenilor"

| 10 feb, 20:00

Contre între șeful PSD și șefa PNL. Copreședintele PNL Alina Gorghiu îl acuză pe Liviu Dragnea că vrea să cenzureze mediul online prin "Legea Defăimării", susținând că șeful PSD nu s-a descotorisit de apucăturile comuniste dobândite de la predecesorii săi.

"Libertatea de exprimare ar putea sa ne coste scump, potrivit legii cenzurii a lui Liviu Dragnea. La 26 de ani de la Revolutie, urmașii Partidului Comunist fac ce știu ei mai bine: îngrădesc drepturile oamenilor", a scrie Gorghiu pe Facebook.

La rândul său, Liviu Dragnea susține că el nu dorește să pună botniță presei și mediului online, nici să-i apere pe politicieni, ci să apere drepturile unor oameni care „se disting din punct de vedere social prin una sau mai multe trăsături de gen, vârstă, rasă, religie, origine etnică, limbă maternă, tradiţii culturale, orientare sexuală, origine socială, avere, dizabilităţi, boală cronică necontagioasă sau infecţie HIV/SIDA.” 

"Inițiativa mea să nu fie folosită pentru a acoperi scandalul declanșat de proiectul cinic al doamnei Gorghiu, care îi pune pe oameni cu boli grave să-și plătească tratamentul medical. Spre deosebire de legea propusă de doamna Gorghiu, care favorizează apariția discriminării, inițiativa mea urmărește dispariția ei", a spus Liviu Dragnea.

Votul pentru legea defăimării a fost amânat pentru săptămâna viitoare. PNL a cerut retragerea legii de pe ordinea de zi pe motiv că raportul Comisiei Juridice întocmit marți a ajuns abia miercuri în plen.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 feb, 09:56
Dadi
Dezvoltare personala
Pentru timpuri moderne, metode moderne de castig! Acum exista mijloace pentru toti! TE AȘTEPTAM ÎN ECHIPA NOASTRA ! Iti oferim instruire gratuita si de cea mai buna calitate, precum si un sistem performant de completare in timpul liber a veniturilor tale. Trebuie doar sa te hotarasti acum! Cere mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ